0

Nowości w ofercie!

Zapraszamy do zapoznania się z naszymi NOWOŚCIAMI. W ofercie pojawiły się Ecco babki (świetna propozycja na zbliżającą się Wielkanoc) oraz jabłka cięte na ósemkę i okrojone na kostkę. POLECAMY!
By : Jabex | Lut 16, 2016
0

aktualny certyfikat BRC

Nasza firma została poddana auditowi przez GLOBAL QUALITY, a 21.12.2015r otrzymaliśmy certyfikat potwierdzający, że spełniamy wymagania ustanowione przez GLOBAL STANDARD for FOOD SAFETY!
By : Jabex | Sty 13, 2016
0

Konkurs „Zainspiruj nas” już ruszył!

Zapraszamy do udziału w Konkursie Wielkanocnym Jabex! Aby wygrać wystarczy przesłać nam za pomocą formularza swoją autorską recepturę na wielkanocny wypiek. Mile widziane  są również zdjęcia swojego słodkiego dzieła. Spośród nadesłanych zgłoszeń wybierzemy te….Read More...
By : Jabex | Sty 4, 2016
0

Mamy 25 lat!

1 kwietnia 2015 roku obchodziliśmy 25-lecie działalności. W siedzibie firmy pracownicy uczcili jubileusz. Gratulowali Janowi Gańczarczykowi, właścicielowi Jabexu, dotychczasowych sukcesów i życzyli dalszych. Firma Jabex powstała w 1990 roku w Bielsku-Białej. ZRead More...
By : Jabex | Sie 12, 2015
0

SweetTARGI za nami

Od 28 lutego do 2 marca 2015 roku w Katowicach trwały największe w Polsce targi branży cukierniczej, piekarskiej i lodziarskiej – SweetTARGI. Wśród wystawców nie zabrakło firmy Jabex. – Przyjęcie naszych produktówRead More...
By : Jabex | Sie 12, 2015
0

Kolejne nowości w naszej ofercie

Dwie nowe pozycje uzupełniły nasze portfolio produktowe. Oferta firmy Jabex liczy już ponad 200 pozycji asortymentowych. Nadzienie czereśniowe z 35 proc. zawartością owoców, to produkt idealnie zapiekający się zarówno w drożdżówkach, jakRead More...
By : Jabex | Sie 12, 2015
0

Zmieniamy się dla Was!

 W połowie sierpnia zaczęła działać nowa strona internetowa naszej firmy. Jest intuicyjna w nawigacji, zawiera komplet informacji (łącznie z plikami graficznymi i folderami) oraz zawiera innowacyjnie przedstawione sposoby wykorzystania naszych produktów. StandardowymiRead More...
By : Jabex | Sie 12, 2015