Owoce w żelu termostabilne

Owoce w żelu termostabilne

Produkowane są z I klasy owoców i żelu owocowego o właściwościach termostabilnych. Nadzienie to można zarówno zapiekać jak i zamrażać. Można stosować na zewnątrz jak i do środka lekkich ciast: owocowych, biszkoptowych, drożdżowych, francuskich i półfrancuskich itp. Owoce termostabilne dają świetne efekty wizualne i smakowe - w połączeniu z żelatyną jako warstwa w ciastach deserowych, lub jako wyszprycowana warstwa na górze.


smaki owoce termostavb

Dostępne smaki: jagoda, wiśnia, czerwona porzeczka, czarna porzeczka, malina, kawałki brzoskwini, kawałki ananasa, mandarynka, mango, kiwi


wiśnia żel porz2 żel malina żel jagoda żel czarna porz żel brzoskwinia żel ananas żel


Receptury: recipereciperecipereciperecipe
recipereciperecipereciperecipe

Jabex1Jabex5

Nazwa asortymentu Rodzaj opakowania Paleta
Waga opakowania netto (wiaderko plastikowe) Ilość opakowań na palecie
Jagoda (65 %) 12 kg 55
Jagoda (65 %) 5 kg 122
Wiśnia (60 %) 12 kg 55
Wiśnia (55 %) 12 kg 55
Czerwona porzeczka (65 %) 12 kg 55
Czarna porzeczka (60 %) 12 kg 55
Malina (50 %) 12 kg 55
Kawałki brzoskwini (45 %) 12 kg 55
Kawałki ananasa (50 %) 12 kg
Mandarynka (40 %) 5 kg 122
Mango (40 %) 5 kg 122
Kiwi (40 %) 5 kg 122