Ecco babki

Ecco babki

Dedykowane produkcji zarówno babek piaskowych jak i blatów ciast, charakteryzujące się delikatnym miąższem w czterech aromatycznych wersjach smakowych: mocnej czekolady, pomarańczy, cytryny i śmietanki.

Jabłka (kostka 85%, ósemka 90%)

Jabłka (kostka 85%, ósemka 90%)

Malina MAX

Malina MAX

To najlepsze właściwości termostabilne dostępne na polskim rynku połączone z konkurencyjną ceną. Produkt do zastosowania przemysłowego z zawartością owoców na poziomie 50 % To smaczny i łatwy w użyciu produkt doskonale nadający się do ciasteczek francuskich i półfrancuskich, drożdżówek.


Jagoda MAX

Jagoda MAX

To najlepsze właściwości termostabilne dostępne na polskim rynku połączone z konkurencyjną ceną. Produkt do zastosowania przemysłowego z zawartością owoców na poziomie 50 % To smaczny i łatwy w użyciu produkt doskonale nadający się do ciasteczek francuskich i półfrancuskich, drożdżówek.


Nadzienie Czereśniowe

Nadzienie Czereśniowe




Wiśnia 80% do tortów

Wiśnia 80% do tortów

Wiśnia 80% to nowy produkt w ofercie firmy Jabex. To wyśmienita propozycja owoców w żelu z dużymi kawałkami soczystych wiśni dojrzewających w najbardziej słonecznych i ekologicznych miejscach w Polsce. Produkt ten charakteryzuje się niezwykłym bogactwem smaku, wyjątkową konsystencją i bardzo dużą, bo aż 80% zawartością owoca. Wiśnia 80% firmy Jabex to idealne rozwiązanie do rozmaitych deserów – od naleśników i gofrów, przez lody, aż po torty. Produkt nie tylko świetnie smakuje, ale także doskonale wygląda i sprawia, że obok zawierających go w składzie deserów nie można przejść obojętnie.
Owoce w żelu mają szeroki wachlarz zastosowań – służą m.in. jako dekoracje do ciast lub do zapiekania. Mają znakomite właściwości termostabilne, komora z surowego ciasta, wypełniona owocami, podczas wypieku nie rozrywa się i owoce nie wyciekają.


Receptury: recipe

Mandarynka w żelu 40 %

Mandarynka w żelu 40 %

Owoce w żelu mają szeroki wachlarz zastosowań – służą m.in. jako dekoracje do ciast lub do zapiekania. Ma znakomite właściwości termostabilne, wypełniona komora nie rozrywa się podczas wypieku, nie powstają ubytki. Mandarynka to z kolei bardzo dobre, a zarazem smaczne źródło cennych dla zdrowia witamin. Połączenie mandarynki z żelem musi więc zachwycić każdego, nawet najbardziej wymagającego konsumenta. Dlatego firma Jabex wprowadziła do oferty nowy produkt w postaci termostabilnego nadzienia w żelu, czyli Mandarynkę w żelu z 40% zawartością owoców. To wyśmienity produkt, który dostarcza prawdziwej przyjemności i rozkoszy dla podniebienia. Wszystko to dzięki najwyższej jakości owocom oraz ich delikatnych kawałkom zanurzonym w żelu. Produkt charakteryzuje się intensywnym i energetyzującym smakiem. Doskonale sprawdza się jako dodatek do dekoracji serników na zimno, ciast, deserów, lodów.


Receptury: reciperecipe

Kiwi w żelu 40 %

Kiwi w żelu 40 %

Kiwi to z kolei skuteczny, a zarazem smaczny pogromca tłuszczu i źródło cennych dla zdrowia witamin. Połączenie kiwi z żelem musi więc zachwycić każdego, nawet najbardziej wymagającego konsumenta. Dlatego firma Jabex wprowadziła do oferty nowy produkt w postaci idealnie termostabilnego nadzienia w żelu, czyli Kiwi w żelu z 40% zawartością owoców. To wyśmienity produkt, który dostarcza prawdziwej rozkoszy dla podniebienia, a także niespotykanego dotąd orzeźwienia i przyjemnego ochłodzenia. Wszystko to dzięki najwyższej jakości owocom oraz charakterytycznym pestkom zanurzonym w żelu. Kiwi w żelu charakteryzuje się intensywnym i energetyzującym smakiem. Doskonale sprawdza się jako dodatek do ciast, deserów, lodów czy też naleśników.


Receptury: reciperecipe

Mango w żelu 40 %

Mango w żelu 40 %

Mango zalicza się z kolei do najbardziej popularnych, najsmaczniejszych i najzdrowszych owoców na świecie. Stanowi źródło witamin i składników mineralnych, szczególnie tych o właściwościach przeciwutleniających, dlatego też nazywane jest ,,owocem młodości''. Połączenie mango z żelem musi więc zachwycić każdego, nawet najbardziej wymagającego konsumenta. Dlatego firma Jabex wprowadziła do oferty nowy produkt w postaci idealnie termostabilnego nadzienia w żelu, czyli Mango w żelu z 40% zawartością owoców. To wyśmienity produkt, który dostarcza prawdziwej rozkoszy dla podniebienia i kubków smakowych. Wszystko to dzięki najwyższej jakości owocom oraz ich dużym kawałkom stanowiącym aż 40% owoców w żelu. Mango w żelu charakteryzuje się intensywnym i oryginalnym smakiem. Doskonale sprawdza się jako dodatek do ciast, deserów, gofrów czy też naleśników.


Receptury: recipe

Nazwa asortymentu Rodzaj opakowania
Waga opakowania netto (wiaderko plastikowe) Ilość opakowań na palecie
Wiśnia 80 % do tortów 5 kg 122
Mandarynka w żelu 40 % 5 kg 122
Kiwi w żelu 40 % 5 kg 122
Mango w żelu 40 % 5 kg 122